Krul Alert #12 – Beginners pakket voor pluizige krullenbollen

Beginners pakket voor pluizige krullenbollen

Vaak vragen krullenbollen aan mij: “Met welke spullen kan ik het beste beginnen om mijn krullen er mooier uit te laten zien? En dan vooral dat de krul mooier valt en de pluis minder wordt?”
Vaak vraag ik om een foto van desbetreffende krullenbol en dan geef ik daar een persoonlijk advies voor.

Ultimate Repair lijn

Wat ik dan dan vaak zie is dat eigenlijk de meeste krullenbollen meteen kunnen starten met de Ultimate Repair lijn. Deze lijn bestaat uit de Ultimate Repair shampoo, Ultimate Repair Conditioner en de Ultimate Repair Masker. Het grootste probleem bij krullenend haar is
namelijk toch wel dat het heel erg pluist. De Ultimate Repair lijn geven je krullen een boost en zorgen dat de pluis veel minder wordt en meer gaat glanzen. Je haar valt hierdoor meteen al van nature veel beter en de krul ziet er al veel mooier uit.

De Curlpower

Een ander product die ik meteen adviseer is natuurlijk ons best lopende product. De beste op de markt die er nu beschikbaar is. Dat is namelijk De Curlpower. Deze zou gewoon iedere krullenbol moeten hebben. Daar wordt je echt blij van. Met dit product zie je direct wat het doet met je krullen.  De krullen bundelen zich mooi waardoor de krul er prachtig invalt. Het zorgt er ook voor dat de pluis veel minder wordt.

Fibermousse

Voor de stevigheid, volume en glans kan je op droog (of nat haar) de Fibermousse gebruiken. Dit is echt zo’ n heerlijk spul. Echt een van mijn topproducten naast de Curlpower.
Daarom kwam ik op het idee om een starters pakket te maken voor krullenbollen zoals jij!

Het is een prachtig starters pakket voor de pluizige, droge, futloze krullenbol.