Krul Alert #11 – Tips voor de nacht om zo pluisvrij wakker te worden

Probeer de “ouderwetse” ananasstaart in je haar – zie de foto.

Pak een ruime haarelastiek en probeer je staart lekker hoog te maken. Hoe doe je dat? Bundel je haar bij elkaar en voorkom je dat je haar heen en weer schuift. Hierdoor krijg je haar dus minder pluis.

Wat bij mij ook super goed helpt is op een Beauty Pillow kussensloop slapen. Dit zorgt ook voor veel minder pluis in je haar.

Ik heb wat voordelen voor je op een rijtje gezet:

 • minder klitten en pluis
 • voorkomt gespleten haarpunten
 • het haar blijft beter in model
 • intensievere werking van huid -en haarproducten
 • behoud van haar en wimperextensions
 • mooier resultaat van PMU-behandelingen
 • werkt verkoelend
 • anti-allergeen tegen huisstofmijt
 • zorgt voor gladde huid
 • verfijnt rimpels
 • bestrijdt onzuiverheden
 • kalmeert de onzuiver huid

Wat bij mij s’morgens super goed helpt om mijn platte, pluizige rommelige krullenbol weer mooi te krijgen is het volgende:

ik spuit als eerste de Ecru Jejuvenating Moisture Mist in mijn haar. Met dit product springen mijn plat geslapen krullen er weer super mooi in. Ik spray de mist van de aanzet tot in de punten in mijn haar (Dit is super ligt dus je kan er nooit te veel van gebruiken). Zo blij mee.🙏🏼
Als ik best oké wakker wordt is dit voldoende, maar soms niet. Dan spuit ik mijn haar ook nog nevelend nat met de Nevelspuit. Dit is echt een top spuitje. Omdat je haar geleidelijk nevelend vochtig wordt springen je krullen er weer prachtig in.

Daarna dan doe ik een beetje Curlpower en Forming Cream in mijn handen (even mengen) en verdeel ik dit goed door mijn haar heen.

Ik zet de difusser nog even tegen mijn krullen aan en daarna zit het weer top.
Ook kijk ik altijd even naar het weer. Soms doe ik er nog een olie in, Pomade of de Shine Spray.

Lieve groet,
Christa
Spullenvoorkrullen