Meteen naar de content
Krul Alert #13 – Welke spray moet je nu daadwerkelijk gebruiken?

Ik stond vandaag op en liep naar de badkamer en zag daar al mijn producten staan. Toen ik er zo over nadacht en naar mijn haarspray’s keek werd ik daar echt heel blij van! Heb jij dat ook weleens? Ze zien er niet alleen mooi uit in de badkamer, maar ik vind ze echt goed werken als je krullend haar hebt. Dus daarom wil ik daar graag iets meer over vertellen.

De Hold en Shine/ 545 is voor een krullenbol natuurlijk geweldig. Deze spray is een tweevoudige effective textuurspray voor een maximale controle en voegt EXTRA mooie glans toe met een natuurlijke finish aan het haar. Het is best een stevige lak is!

De Flexible Spray/333 is een gewichtloze haarlak voor een bewerkbare finishing. Ideaal voor restyling van je krullen en houdt je pluis ook nog eens tegen. Deze spray wordt niet echt hard. Je kan makkelijk met je handen door je krullen heen gaan. Zelf gebruik ik hem vaak s’ avonds om mijn krullen weer een boost te geven.

De Extreme Holdspray/525 is een EXTRA stevige lak die volume geeft en zorgt voor extra lift en stevigheid. Deze wordt wel een klein beetje hard in je haar.

Zoals jullie zien staat achter elke spray 3 cijfers.

Dit geeft de

  1. Hold
  2. Shine
  3. Volume

Aan van 0 t/m 5:

Dus bv achter de Extreme Hold Spray staat: 525.

Hold sterkte is 5.
Shine sterkte is 2.
Volume sterkte is 5.

Dus deze is geschikt voor een krullenbol die een hele sterke hold en volume wil. De shine is dus iets minder hier.

Zo kun je dus zelf kiezen welke lak jij vindt passen bij jouw krullen.

Hoe handig is dat?

Direct contact

06 - 285 149 38

Mailen met ons

info@spullenvoorkrullen.nl

Gratis verzending

vanaf € 35,-

Voor 18:00 besteld = morgen in huis!