Meteen naar de content
Krul Alert #10 – Help wat moet ik doen met mijn slappe, futloze krullen?
Er is altijd een oplossing! Er zijn gelukkig hele mooie spullen die jouw krullenbol kunnen helpen om er voller uit te laten zien. Zodat niet alleen jij, maar zeker ook je krullen weer mooi gaan shinen.
De basis van voller haar begint echt bij een goede REF Weightless volume shampoo. Je merkt meteen dat je haar er echt voller en veerkrachtiger van wordt.
Soms gebruik ik dit tijdelijk als mijn haar (bijvoorbeeld in de winter) wat futlozer is.
Het helpt ook goed als je wat fijnere krullen hebt.
Daarnaast kun je een Fiber Mousse gebruiken. Die maakt je haar veel voller door de moleculen die zich tussen je haar opstapelen. Hierdoor zullen je haren automatisch boller gaat staan en worden ze ook extra stevig. Persoonlijk vind ik het fijn om de Fiber Mousse in droog haar te gebruiken. Dat klinkt een beetje raar, maar probeer het maar eens.
Doordat er geen alcohol in de mousse zit, maar natuurlijke planten gaat je krullenbol ook meer glanzen.
De Marine Thickening balm is vrij nieuw op mijn website. Over dit product ben ik echt laaiend enthousiast. Het is een lichte haarverdikkende gel die snel opgenomen wordt door het haar. Het haar word verdikt terwijl het tegelijkertijd wordt beschermd tegen breuk en invloeden van buitenaf. Ideaal voor krullend haar dus!
Hoe werkt het? Je smeert het op je hoofdhuid en aanzet van je haar. Het laatste beetje doe je in de punten. (handdoek droog haar). Je zet je diffuser er tegen aan. Je zult zien dat je haar van uit de aanzet boller valt. Echt een aanrader!
De Thickening spray zou je hiermee kunnen vergelijken. Alleen is dit in een spray vorm. Net wat jij handiger lijkt om mee te werken.
De Dry shampoo gebruik ik altijd rond dag 3 of 4 na het wassen. Als mijn haar weer bijna een wasbeurt nodig heeft. Deze zorgt echt voor veel volume. Maar ook dat je krul er weer beter inspringt. Wat Ik vaak zelf doe, ik gooi dan mijn haar naar voren en spuit het er in (vooral bij de aanzet). Dan verdeel ik het in de rest van mijn haar. Ik blijf even met mijn hoofd naar beneden hangen totdat het droog is en gooi het dan naar achteren. Je voelt de volume in je haar springen.
Echt een must have om in je kast te hebben.
Naast al die producten gebruik ik natuurlijk ook altijd de Curlpower, want die mag absoluut niet missen in een mooie krullenbol. 😉

Direct contact

06 - 285 149 38

Mailen met ons

info@spullenvoorkrullen.nl

Gratis verzending

vanaf € 35,-

Voor 18:00 besteld = morgen in huis!