Krul Alert #16 – Hoe is Spullenvoorkrullen.nl nu eigenlijk ontstaan?

Leuk zo’n website “Spullenvoorkrullen.nl”. Maar wie verzint nu zoiets, hoe is het ontstaan en waar komt dat nu eigenlijk vandaan?

Toch even een momentje gevonden om hierover kort iets te vertellen en te delen met jullie.

Ik ben Christa en ik woon in Huizen. Huizen ligt in het ’t Gooi. Ik ben getrouwd met Thamar en ik heb 3 kinderen.

Vanaf mij 16de zit ik al in het kappers vak. Doordat ik zelf krullen heb (en ik weet waar krullenbollen tegen aan lopen en welke problemen ze kunnen ondervinden met hun haar) kreeg ik al snel alle klanten op mijn stoel die krullen hadden. Ik vond dat het leukste om te doen. De krullen zo knippen dat de krullen er het mooiste in “schieten”.

Rond mij 30ste verjaardag ben ik mijn eigen salon begonnen en ben mij gaan specialiseren in het knippen van krullen. Dat was in die tijd echt iets nieuws. Zo ontwikkelde ik mijn eigen “krullen knip” techniek. Soms zaten mensen – na een knip sessie – huilend op mijn stoel van blijdschap. Eindelijk gingen ze een keer blij een kapsalon uit.

Tijdens deze periode kwam ik in aanmerking met een echt top product namelijk: DE CURLPOWER. Een product dat ook echt doet wat hij moet doen.

Al mijn klanten waren zo enthousiast over de Curlpower dat ik dacht: dit moeten meer mensen weten. Dus ik begon een website te maken om zo ook mijn kennis te delen met andere krullenbollen. Ik vind het heerlijk om nieuwe producten te zoeken en dan te testen of het echt goed genoeg is om op mijn website te verkopen. Want wat op de verpakking staat klopt vaak helemaal niet als je het gebruikt (dat herkennen jullie vast wel😉).

Vanwege gezondheidsredenen moest ik helaas stoppen met knippen. Echt zoooo niet tof. Ik mis het gezellige contact met de klanten wel heel erg. Maar ik zag ook nieuwe kansen om meer tijd in mijn webshop te steken. En krullenbollen te adviseren welke producten het beste bij hun krullen zouden passen. Het loopt op dit moment echt heel goed en vind het heerlijk om te doen. Ik vind het een eer om krullenbollen advies te geven zodat ze nog meer gaan stralen met hun krullenbol!

Wat bof ik toch met zo’n toffe baan!

Mocht je meer willen weten, bekijk mijn website. Heb je specifieke vragen kan je mij altijd e-mail/bellen/whatsappen.