Help krullen na de chemo!

Regelmatig krijg ik vragen van klanten die net een chemokuur hebben gehad en waarvan het haar weer gaat groeien. Het is mega spannend om je haarwerk af te doen en met kort haar een tijd door het leven te gaan.  En dan heb je opeens ook nog krullen! Help, wat nu? 

Vorig jaar had een goede vriendin van mij plotseling borstkanker. Wat is dat heftig om het van zo dichtbij mee te maken. Alle stapjes waren spannend, maar ook zeker het laatste stukje. Je krijgt haar, maar je vindt het eigenlijk nog veel te kort om er mee te gaan lopen. 

Je haarwerk blijft niet goed meer zitten en het gaat kriebelen dus het moet op een gegeven moment toch gebeuren: het haarwerk moet af! En dan merk je dat je haar krult waar je totaal geen verstand van hebt. 

Mijn vriendin zegt nog geregeld: "Zo blij dat ik een vriendin heb die wel verstand van krullen heeft en mij kan helpen met hoe ik mijn krullen moet verzorgen en welke producten ik het beste kan gebruiken. Ik voelde mij daardoor zoveel zelfverzekerder."

Ik raad de No Nothing-lijn aan, ik zal jullie uitleggen waarom. Geurvrij Four Reasons No Nothing bevat geen veel voorkomende gevoelige of irriterende ingrediënten, waardoor de producten een uitstekende keuze zijn voor de gevoelige huid en als je de belasting van geuren en chemicaliën op je lichaam wilt verminderen. Alle haarproducten in deze lijn hebben het Allergy-Label gekregen van de Finse Allergie- en Astma Federatie.

 

Zeker na een chemo is je hoofdhuid geïrriteerd en dus gebruik je shampoo, conditioners en stylingproducten met zo min mogelijk rommel erin. Of je probeert het zo min mogelijk op je hoofdhuid te smeren, wat altijd best lastig is natuurlijk. De Four Reasons No Nothing haarverzorgingsproducten zijn ontwikkeld, speciaal voor de gevoelige huid, geurgevoelige personen en voor degenen die de belasting van geuren en chemicaliën op hun lichaam willen verminderen. De productlijn bevat shampoo en haarverzorgingsproducten voor vier verschillende haartypes, waardoor je gemakkelijk je persoonlijke favorieten kunt vinden. Al onze No Nothing-shampoos en haarverzorgingsproducten hebben het door de Finse Allergie- en Astma Federatie verleende Allergy-Label. De producten zijn 100% veganistisch.