Nou daar zit je dan op dinsdagavond 17 januari! Voor het eerst een verhaaltje te schrijven voor/over de website. Ik had er natuurlijk weleens van gehoord, een blog, maar er zelf aan beginnen…. Nee dat nog niet. Maar ik merkte de laatste tijd dat ik veel vragen via de WhatsApp en mail kreeg over producten, jullie verschillende haartypes 😉 en uiteraard ook vragen en opmerkingen over de website. Dat het soms wat lastig zoeken was op de website of welk product is nou precies voor welk type haar etc…!

Ik ben aan de slag gegaan en ben begonnen met het opnieuw indelen van de website. Ik ga uiteraard de komende weken er nog verder mee. Maar het begin is er! Maar jullie opmerkingen/tips/complimentjes zijn meer dan welkom.

Ik wil elke week (probeer ik) tips geven over het gebruik van de REF producten. Welk product is nu het beste is voor welk haartype.

Tot volgende week dan maar…