Garantie & Retouren

SPULLENVOORKRULLEN.NL is een professionele webwinkel die hoogwaardige service biedt. Wij hebben scherpe prijzen en voordelige aanbiedingen. Wij doen ons uiterste best om de producten in goede staat bij u geleverd te krijgen. Mocht u het door u bestelde product willen ruilen of retourneren, dan is dit mogelijk.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar SPULLENVOORKRULLEN.NL zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder die u wilt gebruiken). Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan SPULLENVOORKRULLEN.NL geretourneerd worden.

Als u een product wilt ruilen of retourneren, verzoeken wij u om binnen 24 uur na levering hiervan melding te maken via ons contactformulier.

Geef de volgende informatie door via het contactformulier:

  • Aankoopdatum
  • Naam product(en) die retour worden verzonden
  • Prijs
  • Je rekeningnummer

Foto’s van eventuele schade of gebreken zijn ook gewenst. Voegt u een brief toe aan het pakket waarin u aan geeft wat u wenst dat er met uw retour gebeurt (omruiling of geld terug) en vermeld hierop uw gegevens en het ordernummer. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen een aantal werkdagen na ontvangst van de retourzending teruggestort worden, mits het product in goede staat retour is ontvangen. Geopende en/of gebruikte producten worden niet retour geaccepteerd.