Een krullen product moet je altijd in nat haar gebruiken.

Als je uit de douche komt met nat haar, maak je het dan een klein beetje droog met een microvezel handdoek. Breng vervolgens meteen je krullen product aan!

WAAROM?

Het is de beste manier om het vochtgehalte van je haar op peil te houden en de definitie van je krullen te verbeteren. Wanneer je jouw krullen product op nat haar aanbrengt, creëer je namelijk een beschermend laagje om elk haartje heen, waardoor de voedingsstoffen van de krullenproducten beter kunnen worden opgenomen. Het helpt ook om pluizige krullen te voorkomen en de natuurlijke textuur van je krullen te behouden.

Als je haar nat is, heb je trouwens ook de mooiste krul.

Als je je krullenproducten op droog haar aanbrengt, kan het vocht dat nodig is om het product te activeren niet goed in de haarschacht doordringen. Hierdoor kan het zijn dat je krullen product zich ophoopt aan het oppervlak van je haar, waardoor je krullen zwaar en vettig kunnen aanvoelen. Ook kan het aanbrengen van krullenproducten op droog haar ervoor zorgen dat de krullen worden verstoord, waardoor de definitie van je krullen minder mooi wordt.

Dus wil jij je krullen het beste verzorgen op de meest natuurlijke manier?
Breng dan altijd je krullen product op nat haar aan😉.