Beschrijving

Repair Shampoo

Sulfaatvrije shampoo met plantaardige extracten van murumuruboter en quinoa-proteïnen die speciaal geselecteerd zijn om het haar te beschermen, veerkracht te geven en droog en beschadigd haar aan te sterken. Essentiële aminozuren van quinoa-proteïnen doordringen de haarschacht tot in de kern voor langdurig herstel. Ideaal voor droog en beschadigd haar.

Ultimate Repair Shampoo is het beste te gebruiken in combinatie met de Ultimate Repair Conditioner of Leave In Conditioner. De shampoo is 100% veganistisch en bevat dan ook geen parabenen, siliconen, parfum en SLS.

Gebruik:
Breng de Ultimate Repair Shampoo aan op nat haar en masseer de shampoo goed in. Laat het kort inwerken en spoel het vervolgens goed uit. Gebruik ook de Ultimate Repair Conditioner of de Leave In Conditioner voor het beste resultaat.

Curl Power

Curl Power by Simcha (de beste krullenkapper) is dé DE MUSTHAVE VOOR IEDERE KRULLENBOL. Deze top-crème/mousse is speciaal ontworpen voor haar met slag en krullen; uniek in zijn soort!

Curl Power is antistatisch, hitte-beschermend en gaat pluizen tegen. Bovendien geeft het je haar een natuurlijke glans, waardoor je krullen bijzonder zacht en beweeglijk zullen worden. Te gebruiken in nat en droog haar.

De mousse is 100% veganistisch en bevat dan ook geen parabenen, siliconen, parfum en SLS.

Gebruik voor nat haar:
Breng Curl Power gelijkmatig aan over vochtig haar. Verdeel de crème goed door het haar en föhn het haar vervolgens droog met een diffuser.

Gebruik voor droog haar:
Breng Curl Power gelijkmatig aan over droog haar. Stijl of föhn het haar vervolgens in model. Wil je een wet-look? Kam de crème dan niet door het haar.