Beschrijving

Intense Hydrate Shampoo

Intense Hydrate Shampoo is ontwikkeld voor droog of normaal haar. Het is een sulfaatvrije shampoo met plantaardige extracten van kokos- en bergamotolie die speciaal geselecteerd zijn om het haar te beschermen, veerkracht te geven en het haar te hydrateren. De vetzuren van de kokosolie hebben een antioxiderend vermogen en hydrateren tot in de wortels voor zachter en beter behandelbaar haar.

Intense Hydrate Shampoo is het beste te gebruiken in combinatie met de Intense Hydrate Comditioner. De shampoo is 100% veganistisch en bevat dan ook geen parabenen, siliconen, parfum en SLS.

Gebruik:
Breng de Intense Hydrate Shampoo aan op nat haar en masseer de shampoo goed in. Laat het kort inwerken en spoel het vervolgens goed uit. Gebruik ook de Intense Hydrate Conditioner voor het beste resultaat.

Curl Power

Curl Power by Simcha (de beste krullenkapper) is dé DE MUSTHAVE VOOR IEDERE KRULLENBOL. Deze top-crème/mousse is speciaal ontworpen voor haar met slag en krullen; uniek in zijn soort!

Curl Power is antistatisch, hitte-beschermend en gaat pluizen tegen. Bovendien geeft het je haar een natuurlijke glans, waardoor je krullen bijzonder zacht en beweeglijk zullen worden. Te gebruiken in nat en droog haar.

De mousse is 100% veganistisch en bevat dan ook geen parabenen, siliconen, parfum en SLS.

Gebruik voor nat haar:
Breng Curl Power gelijkmatig aan over vochtig haar. Verdeel de crème goed door het haar en föhn het haar vervolgens droog met een diffuser.

Gebruik voor droog haar:
Breng Curl Power gelijkmatig aan over droog haar. Stijl of föhn het haar vervolgens in model. Wil je een wet-look? Kam de crème dan niet door het haar.